ŽÁDANKA

1. Přečtěte si pokyny před odběry

Abyste neudělali chybu a výsledky nebyly zkreslené, opravdu si pokyny důkladně přečtěte. Hlavně mějte na mysli, že v den odběru je potřeba zajistit dle pokynů moč.

2. Vytiskněte si žádanku

Žádanku jsme předvyplnili hodnotami, díky kterým se o svém těle dozvíte víc, než je součástí běžné kontroly u lékaře. Na žádanku klikněte, aby se otevřela plná verze, stáhněte do počítače (kliknete pravým tlačítkem na myši a dáte uložit obrázek) a následně vytiskněte.

3. Nechte si provést odběry na BH test

Pokud chcete, aby vám odběry provedl lékař, je potřeba počítat s delší dobou, než obdržíte výsledky. V případě, že nechcete čekat a rádi byste měli výsledky rozboru hned, tedy v den odběrů, nechte si od lékaře žádanku potvrdit a navštivte odběrovou laboratoř Unilabs. Potvrzenou žádanku hradí zdravotní pojišťovna.V případě, že lékař odmítne potvrdit BH test, můžete si odběry uhradit jako samoplátce, viz. ceník.

4. Zašlete nám výsledky 

Jakmile obdržíte výsledky, můžeme Vám je nechat podrobně okomentovat naším odborníkem. Stačí je zaslat na info@bhtest.cz a uvést zdravotní komplikace, které Vás trápí, jaké léky užíváte, jaké nemoci jste prodělali a jak se stravujete.