CO JE BH TEST

Vyšetření krve a moče je jedno z nejzákladnějších. Velmi rychle tím zjistíme aktuální zdravotní stav člověka, celkový obraz tělesného zdraví a jeho případné odchylky.Objasní nám stav důležitých orgánů a upozorní na jejich problémy. Ukáže nám poměr základních složek krve a moče.

Kromě základních informací nám BH test dokáže říci, zda v těle neprobíhá zánětlivý proces, upozorní na různá onemocnění i v případě, že se ještě žádné příznaky nevyskytly. Tímto vyšetřením získáme přesnější informace o funkci jednotlivých orgánů trávicí, vylučovací soustavy, žláz s vnitřní sekrecí, o stavu hladiny minerálů v těle a o tom, zda je v krvi správný poměr látek, zda plní svoji funkci a dodává orgánům živiny, tak aby organismus v žádné své části nestrádal.


Biochemické vyšetření zahrnuje spoustu parametrů. Je součástí laboratorního vyšetření, které dává důležité informace o stavu organismu a jeho orgánů. 

Hematologické vyšetření je laboratorní stanovení vlastností a složení krve. Změny v počtu, velikosti nebo tvaru krvinek ukazují na probíhající onemocnění. Krev může ukázat změny dávno předtím, než se nemoc projeví navenek.